Bent u een COVID-19 patiënt of ex-patiënt? En wilt u TU Eindhoven helpen het herstel van COVID-19 patiënten te verbeteren? Vul dan onderstaande enquête in. Namens TU Eindhoven, alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Enquête herstel COVID-19 patiënten

Om de kwaliteit van de zorg voor patiënten met corona te verbeteren is uw ervaring erg belangrijk. Het doel van TU Eindhoven is om de zorg op afstand (monitoring en behandeling) te verbeteren voor COVID-19 patiënten, zodat meer patiënten thuis kunnen herstellen.

Wanneer patiënten thuis kunnen herstellen vermindert het risico op besmetting, de overmatige druk waar ziekenhuizen en zorgpersoneel mee worden geconfronteerd. Daarbij zorgt thuis herstel ervoor dat patiënten in een bekende, vertrouwde en comfortabele omgeving kunnen herstellen, iets wat ook kan zorgen voor een sneller herstel.

Veel is nog onduidelijk over COVID-19, maar het is steeds meer bekend dat COVID-19 in veel gevallen een langdurig effect heeft op de gezondheid. Door de diversiteit van de klachten en onzekerheid over de gevolgen is het van belang dat deze patiënten goed gemonitord en behandeld kunnen worden.

Deelname
Deelname aan de enquête duurt ongeveer 10-15 minuten. De antwoorden uit de enquête, zullen worden gebruikt om meer te weten te komen over het herstel van COVID-19 patiënten. Ook wil TU Eindhoven weten in hoeverre patiënten openstaan voor het gebruik van technologie om het thuis herstel te verbeteren. Deze informatie zal TU Eindhoven helpen bij hun missie om een oplossing te creëren waarmee patiënten thuis beter kunnen herstellen, terwijl ze de zorg ontvangen die ze nodig hebben.

Contact
Neem bij vragen alstublieft contact met TU Eindhoven op via: recoverathome@tue.nl. Bezoek ons op LinkedIn voor de laatste updates over het project!


Delen

Informatie

Geplaatst
27 november 2020

Onderwerp(en)
Algemeen, Patiëntenbelangen
Uitgelicht
Boostervaccinaties verlopen via de GGD
Boostervaccinaties verlopen via de GGD
Geplaatst: 23 november 2021

De huisarts heeft geen rol meer in het toedienen van COVID-vaccinaties. ----- The booster vaccinations are provided by the GGD.

Enquête Digitaal Gezondheidscentrum
Enquête Digitaal Gezondheidscentrum
Geplaatst: 10 november 2021

- De enquête is gesloten -

Coronavirus - laatste update
Coronavirus - laatste update
Geplaatst: 8 november 2021

Aanpassing coronamaatregelen binnen SGE met ingang van maandag 8 november.

Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Geplaatst: 28 oktober 2021

Komende week op 1, 2, en 3 november is er nog gelegenheid voor de griepvaccinatie in de Tennishal aan de Vijfkamplaan 10 te Eindhoven. Er is extra ruimte gecreëerd om iedereen die dat wil een griepvaccinatie te kunnen geven.

Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Geplaatst: 1 oktober 2021

Huisarts Ed Berends (66) is vrijdag bij zijn afscheid als huisarts en lid Raad van Bestuur van SGE benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding van locoburgemeester Renate Richters van de gemeente Eindhoven.

Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Geplaatst: 27 september 2021

Uw partner is overleden, u blijft achter met uw kind(eren). Hoe weeft u dit verlies in uw leven? En hoe doen uw kinderen dat? Hoe veranderen de dynamieken in het gezin? In duizenden contexten van het dagelijks leven is uw verlies voelbaar en zoekt u een nieuwe weg.