For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

De centrumassistentes (doktersassistenten) hebben een belangrijke functie in het gezondheidscentrum. Zij zijn het eerste aanspreekpunt. De assistentes zullen u vragen stellen over uw klachten om te kunnen inschatten hoe u het beste geholpen kunt worden. Op basis van uw antwoorden kan de assistente u adviseren of, in overleg met u, een afspraak maken op het spreekuur van de huisarts.

Er wordt altijd gewerkt conform de richtlijnen.
Er is altijd een directe samenwerking tussen de assistentes en de huisartsen. Er worden samen afspraken gemaakt en adviezen uitgewisseld.

De assistente heeft ook een eigen spreekuur. Hier kunt u op afspraak terecht voor onder andere hechtingen verwijderen, injecties, een uitstrijkje, oorsmeer verwijderen en het aanstippen van wratten op handen en voeten met stikstof. De assistentes zijn opgeleid voor deze taken en werken onder toezicht van de huisarts. Zij hebben een beroepsgeheim.


Delen

Informatie

Geplaatst
25 mei 2022

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Wanneer belt u met de huisartsen spoedpost?
Wanneer belt u met de huisartsen spoedpost?
Geplaatst: 25 juli 2022

Wanneer het gezondheidscentrum dicht is, kunt u de huisartsen spoedpost bellen, maar let op: De huisartsen spoedpost belt u in de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen alleen wanneer u dringend medische zorg nodig heeft.

De MedGemak app is vernieuwd
De MedGemak app is vernieuwd
Geplaatst: 21 juli 2022

Er zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid.

Omgaan met warm weer / hitte
Omgaan met warm weer / hitte
Geplaatst: 19 juli 2022

Waar moet u op letten?

SGE bestaat dit jaar 40 jaar!
SGE bestaat dit jaar 40 jaar!
Geplaatst: 18 juli 2022

40 jaar SGE, een bijzondere en indrukwekkende mijlpaal! Om deze mijlpaal te vieren kregen de SGE medewerkers afgelopen week een cadeau: een mooi lichtplantje!

Oplopend aantal besmettingen coronavirus
Oplopend aantal besmettingen coronavirus
Geplaatst: 28 juni 2022

U heeft misschien al in uw directe omgeving gemerkt, dat er weer meer mensen besmet raken. De overheid heeft zich voorbereid op een opleving van het virus, maar tegelijkertijd kan iedereen bijdragen aan het openhouden van de samenleving.

SGE tijdens de zomer minder goed te bereiken
SGE tijdens de zomer minder goed te bereiken
Geplaatst: 27 juni 2022

Van 18 juli t/m 12 september is SGE in de middagen vanaf 12.30 uur minder goed te bereiken voor de standaard huisartsenzorg.