Zomer: voor de één de tijd van zon, zee en volop gezelligheid, voor anderen misschien juist stilletjes omdat familie en andere mensen om hen heen op vakantie zijn. Daarom wijzen we u graag de weg naar (vrij toegankelijke) activiteiten in de buurt.
 
Vitalis
Vitalis organiseert op verschillende locaties vele activiteiten. Gezellig een drankje doen, een hapje mee-eten of aan een activiteit meedoen? Er zijn volop mogelijkheden!
 
Klik hier voor alle activiteiten van Vitalis


ZuidZorg
Elke maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur: het Ontmoet- en Groetplein, Kastelenplein 173. Er is van alles te doen, voor vitale en minder vitale ouderen. Houdt u van koken of van handwerken? Wilt u onder begeleiding bewegen of wilt u mensen ontmoeten? Loop gerust eens binnen. De activiteiten op het Ontmoet- en Groetplein worden georganiseerd in kleine groepjes en in een huiselijke sfeer.


Delen

Informatie

Geplaatst
24 juli 2017

Onderwerp(en)
In uw wijk, Mantelzorg, Ouderenzorg
Uitgelicht
Nieuw gezicht huisartsenteam SGE Strijp
Nieuw gezicht huisartsenteam SGE Strijp
Geplaatst: 19 november 2020

Huisarts Jacoline Boluijt stelt zich als nieuw lid binnen het huisartsenteam SGE Strijp graag aan u voor.

Zelf aan de slag om uw welzijn te vergroten?
Zelf aan de slag om uw welzijn te vergroten?
Geplaatst: 11 november 2020

Soms is uw gezondheid en welzijn niet zoals u graag zou willen. Uw huisarts nodigt u uit voor bijeenkomsten over gezondheid en welzijn. De onderwerpen die aan bod komen zijn het dagelijks functioneren, kwaliteit van leven, lichaamsfuncties, meedoen in de samenleving, uw mentaal welbevinden en/of de zingeving in uw leven. U krijgt oefeningen en informatie aangereikt en u kunt uw ervaringen delen. Door uw eigen mogelijkheden en kwaliteiten in te zetten houdt u de regie over uw leven. Deze bijeenkomsten zijn zowel fysiek als online te volgen. Schrijf u nu in voor één of meerdere gratis bijeenkomsten.

SGE stopt met formulier voor herhaalrecepten
SGE stopt met formulier voor herhaalrecepten
Geplaatst: 9 november 2020

SGE heeft besloten om te gaan stoppen met het aanbieden van de mogelijkheid een herhaalrecept aan te vragen met het voor u bekende digitale formulier. Hiervoor in de plaats is er de mogelijkheid om uw herhaalrecepten aan te vragen in het veilige patentportaal MijnGezondheid.net of in de daarbij horende MedGemak App.

Oproep door tekorten griepvaccins
Oproep door tekorten griepvaccins
Geplaatst: 27 oktober 2020

Door een grote vraag naar griepvaccinaties door het COVID-19 virus is er, ondanks een grotere bestelling door onze praktijken, een tekort aan griepvaccins. Bent u gezond en kreeg u alleen op basis van uw leeftijd (60-69 jaar) een uitnodiging en heeft u nog geen griepvaccinatie gehad? Wij verzoeken u om af te wachten tot nader bericht. Due to a high demand for flu vaccinations by the COVID-19 virus, despite a larger order by our practices, there is a shortage of flu vaccines. Are you healthy and did you receive an invitation only based on your age (60-69 years) and have you not yet had a flu vaccination? We ask you to wait until further notice.

Online tool ‘PsyScan’ voor patiënt en huisarts
Online tool ‘PsyScan’ voor patiënt en huisarts
Geplaatst: 22 oktober 2020

Patiënten met psychische problemen en huisartsen zijn geholpen met de PsyScan, zo blijkt uit het proefschrift van arts-onderzoeker Luc Gidding (Maastricht University) naar de effecten van de online tool. Het gebruik van het online instrument dat de huisarts helpt bij de diagnose en het kiezen van de juiste behandeling, leidt tot effectievere gepersonaliseerde zorg zonder extra kosten.

Nieuwe afhaalautomaten voor uw medicijnen
Nieuwe afhaalautomaten voor uw medicijnen
Geplaatst: 16 oktober 2020

Op twee locaties van Apotheek SGE zijn afhaalautomaten geplaatst om uw medicatie op te halen. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus wanneer het u uitkomt! De assistente helpt u graag als u het lastig vindt en vanzelfsprekend bent u informatie altijd van harte welkom in onze apotheek! There are two new locations of Apotheek SGE with a pick-up machine for your medication. You can pick up your medication 7 days a week, 24 hours a day!