Zomer: voor de één de tijd van zon, zee en volop gezelligheid, voor anderen misschien juist stilletjes omdat familie en andere mensen om hen heen op vakantie zijn. Daarom wijzen we u graag de weg naar (vrij toegankelijke) activiteiten in de buurt.
 
Vitalis
Vitalis organiseert op verschillende locaties vele activiteiten. Gezellig een drankje doen, een hapje mee-eten of aan een activiteit meedoen? Er zijn volop mogelijkheden!
 
Klik hier voor alle activiteiten van Vitalis


ZuidZorg
Elke maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur: het Ontmoet- en Groetplein, Kastelenplein 173. Er is van alles te doen, voor vitale en minder vitale ouderen. Houdt u van koken of van handwerken? Wilt u onder begeleiding bewegen of wilt u mensen ontmoeten? Loop gerust eens binnen. De activiteiten op het Ontmoet- en Groetplein worden georganiseerd in kleine groepjes en in een huiselijke sfeer.


Delen

Informatie

Geplaatst
24 juli 2017

Onderwerp(en)
In uw wijk, Mantelzorg, Ouderenzorg
Uitgelicht
Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Geplaatst: 1 oktober 2021

Huisarts Ed Berends (66) is vrijdag bij zijn afscheid als huisarts en lid Raad van Bestuur van SGE benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding van locoburgemeester Renate Richters van de gemeente Eindhoven.

Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Geplaatst: 27 september 2021

Uw partner is overleden, u blijft achter met uw kind(eren). Hoe weeft u dit verlies in uw leven? En hoe doen uw kinderen dat? Hoe veranderen de dynamieken in het gezin? In duizenden contexten van het dagelijks leven is uw verlies voelbaar en zoekt u een nieuwe weg.

Word fitter door samen te bewegen
Word fitter door samen te bewegen
Geplaatst: 15 september 2021

Dagelijks bewegen is goed voor de gezondheid. U voelt zich fitter en het geeft structuur aan de dag. Samen bewegen is leuker dan alleen. Daarom start vanaf 21 september 2021 in Strijp de Vitality Club.

Heeft u al toestemming gegeven?
Heeft u al toestemming gegeven?
Geplaatst: 6 september 2021

Uw medische gegevens beschikbaar bij spoed? Wel zo’n veilig idee. Give permission to share your medical records.

Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Geplaatst: 24 augustus 2021

Onze gezondheidscentra zijn van 26 juli t/m 5 september in de middagen vanaf 12.30 uur beperkt bereikbaar voor reguliere huisartsgeneeskundige zorg. From July 26th to September 5th, our healthcare centers will have limited accessibility for regular care in the afternoons from 12.30 pm.

Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Geplaatst: 19 augustus 2021

Dit najaar ontvangt u de griepvaccinatie en sommigen onder u ook de pneumokokkenvaccinatie. This fall you will receive the flu vaccination and some of you will also receive the pneumococcal vaccination.