Heeft u ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig, dan belt u de huisartsenpost. Dat blijft zo. Wel verandert vanaf 6 april 2020 het telefoonnummer.

Nieuw telefoonnummer

Het nieuwe telefoonnummer voor de regio’s Eindhoven, Geldrop en Helmond is: 
088 876 5151 (voor iedereen bereikbaar tegen lokaal tarief).

Tip: raadpleeg je de vernieuwde website www.huisartsenpostenoostbrabant.nl, dan kun je meteen gebruik maken van de applicatie MoetIkNaarDeDokter (MINDD), die op de website is geïmplementeerd. Kies bovenin voor ‘Wanneer bellen?’ en dan voor moetiknaardedokter.nl.

For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).


Delen

Informatie

Geplaatst
3 april 2020

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Check de sport- en beweegtips
Check de sport- en beweegtips
Geplaatst: 22 mei 2020

Dat u door voldoende te bewegen gezond, fit en vrolijk kunt blijven, dat wisten we al. Zo wordt de kans op hoge bloeddruk, hart- en vaatzieken, longklachten, depressie, suikerziekte en vele andere chronische ziekten door bewegen en sporten op langere termijn stukken kleiner. Echter, in deze tijden van het coronavirus, komt bewegen en sporten onder druk te staan. Samen met het Amsterdam Universitair Medisch Centrum, de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond, de Vereniging voor Sportgeneeskunde, heeft NOC*NSF een document opgesteld met sport- en beweegadviezen in tijden van het coronavirus.

Vacaturenieuws
Vacaturenieuws
Geplaatst: 22 mei 2020

SGE is op zoek naar huisartsen voor een aantal locaties in Eindhoven. Elk gezondheidscentrum van SGE heeft zijn eigen identiteit en dynamiek. Dit is afhankelijk van de wijk waarin het centrum is gevestigd, de patiëntenpopulatie, de grootte van het centrum en de collega’s.

Veilig naar de fysiotherapeut
Veilig naar de fysiotherapeut
Geplaatst: 22 mei 2020

Goed nieuws: de fysiotherapeuten van SGE mogen sinds 1 mei weer patiënten behandelen. Natuurlijk zorgen we dat uw bezoek veilig is volgens de richtlijnen van het RIVM. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Lees in dit artikel meer over de spelregels rondom uw bezoek.

Lees het digitale magazine: Fit tijdens corona
Lees het digitale magazine: Fit tijdens corona
Geplaatst: 19 mei 2020

Een 6-tal betrokken studenten van Fontys vroeg zich af hoe ze tijdens deze Coronacrisis een bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid van ons allemaal. Ze hebben - samen met een aantal SGE zorgprofessionals - een lezenswaardig en kleurrijk magazine gemaakt. Dit om ons op een positieve manier door deze bijzondere periode heen te loodsen, met wat extra zorg voor uzelf.

Een afspraak in het gezondheidscentrum?
Een afspraak in het gezondheidscentrum?
Geplaatst: 28 april 2020

Heeft u een gezondheidsklacht of wilt u een afspraak maken bij de huisarts, praktijkondersteuner, fysiotherapeut of andere zorgverlener in het centrum? Bel eerst voor een afspraak. Heeft u een afspraak in het centrum? We hebben de volgende maatregelen voor uw en onze veiligheid.

Iedereen veilig
Iedereen veilig
Geplaatst: 28 april 2020

De oproep ‘Blijf thuis’ levert in sommige thuissituaties meer dan normale spanning, stress, ruzie en geweld op. Denk aan huiselijk geweld en kindermishandeling. Veilig Thuis is ook nu bereikbaar voor advies en hulp. Dus zit u zelf in zo’n situatie en heeft u hulp nodig? Maakt u zich zorgen over iemand in uw buurt of een familielid? Heeft u twijfels of vragen? Bel Veilig Thuis dan op 0800 - 2000. Ook nu. Of misschien juist nu, want geweld stopt niet vanzelf.