Gezond voor Hart en Vaten Groepsbijeenkomst


Groepsbijeenkomsten

Ons team van leefstijlcoaches geeft groepsbijeenkomsten waarbij onderwerpen als voeding en beweging centraal staan. De sessies zorgen voor meer bewustzijn over gezonder leven en u krijgt hulpmiddelen om de adviezen in praktijk te kunnen brengen. De groepsbijeenkomsten zijn vooral gericht op mensen die het risico op hart- en vaatziekten willen beperken of overgewicht willen aanpakken en is onderdeel van programma gezond voor hart en vaten.

Uw huisarts en Eindhoven Vitaal hebben een samenwerking, waardoor u kosteloos gebruik kunt maken van de leefstijlbijeenkomsten.

Hoe ziet het programma eruit?

Er zijn in totaal drie bijeenkomsten van 1 a 1,5 uur. U krijgt daarin informatie over beweging, voeding, ontspanning/slaap en beïnvloeding van uw gezondheid. U krijgt praktische adviezen en tips en wordt uitgedaagd om uw eigen doelen te stellen en hier acties voor te ondernemen. Tijdens de bijeenkomsten zult u ervaringen delen en informatie en begeleiding krijgen om de leefstijladviezen ook in uw dagelijkse leven te kunnen doorvoeren. U werkt in groepsverband aan uw eigen doelen die u stapsgewijs opzet onder begeleiding van de leefstijlcoach. 

Klik op de onderstaande button om u aan te melden voor deelname aan deze bijeenkomsten.

Aanmelden groepsbijeenkomst
Uitgelicht
GEZOCHT: deelnemers patiëntenpanel ter verbetering hartzorg
GEZOCHT: deelnemers patiëntenpanel ter verbetering hartzorg
Geplaatst: 17 januari 2022

Heeft u in de afgelopen 5 jaar een hartaandoening gehad en wilt u een bijdrage leveren aan het beter maken van de hartzorg? Dan nodigen wij u graag uit om met ons samen te werken als deelnemer patiëntpanel voor verbetering van de hartzorg.

Boostervaccinatie | Registratie in CoronaCheck-app
Boostervaccinatie | Registratie in CoronaCheck-app
Geplaatst: 29 december 2021

Heeft u via SGE een boosterprik gehad? U kunt dan binnenkort een vaccinatiebewijs in uw CoronaCheck-app uploaden. Momenteel zijn we druk bezig om alle gegevens te verwerken. De verwachting is wel dat dit enige tijd kan duren. We vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Boostervaccinatie
Boostervaccinatie
Geplaatst: 23 december 2021

We doen er alles aan om massaal te boosteren. De GGD’en schalen daarbij gigantisch op. Ook SGE gaat de GGD helpen met het boosteren van alle 60 plussers.