Hart- en vaatziekten Zorgprogramma hart- en vaatziekten


Mensen met (verhoogd risico op) hart- en vaatziekten hebben vaak zorg nodig van verschillende zorgverleners. In het zorgprogramma werken alle zorgverleners die u nodig heeft onderling samen. De zorg rondom uw ziekte wordt zo goed mogelijk geregeld en afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Uw voordelen

  • U heeft één aanspreekpunt voor alle zaken rondom uw ziekte
  • Uw behandelafspraken worden op elkaar afgestemd
  • Alle zorgverleners zijn op de hoogte van uw situatie en uw specifieke wensen
  • U leert beter om te gaan met uw aandoening en de gevolgen ervan
  • Complicaties kunnen worden voorkomen of uitgesteld
  • Het verbetert de kwaliteit van uw leven

Het zorgprogramma wordt digitaal en niet-digitaal aangeboden:

Digitale zorgprogramma

Het digitale zorgprogramma is bedoeld voor patiënten die voldoende digitale vaardigheden hebben en gemotiveerd zijn om zelfmetingen uit te voeren. Hierin begeleiden we u zoveel mogelijk via digitaal contact; u hoeft hiervoor dus niet naar het gezondheidscentrum te komen. Om u goed te ondersteunen bij het digitale zorgprogramma, beschikken we over een digitaal patiëntenportaal IkbenVIP. Hier kunt u uw gezondheidsplan inzien, thuismeting doorgeven of een bericht sturen naar de praktijkondersteuner.

De routing is via onderstaand schema. Klik op de onderdelen voor meer informatie hierover.

  

  

 


Zelf aan de slag voor meer grip op uw verhoogd risico

Om u op weg te helpen, is het aan te raden om deel te nemen aan het introductieprogramma Gezond voor Hart en Vaten. Het programma bestaat uit vier (groeps)bijeenkomsten en deelnemers krijgen (gratis) een bloeddrukmeter. Deelname aan deze bijeenkomsten wordt gedekt vanuit het zorgprogramma, u hoeft hiervoor geen eigen bijdrage te leveren. De begeleiding is in handen van een professionele leefstijlcoach. Voor meer informatie klik op: Gezond voor Hart en Vaten.
Uitgelicht
GEZOCHT: deelnemers patiëntenpanel ter verbetering hartzorg
GEZOCHT: deelnemers patiëntenpanel ter verbetering hartzorg
Geplaatst: 17 januari 2022

Heeft u in de afgelopen 5 jaar een hartaandoening gehad en wilt u een bijdrage leveren aan het beter maken van de hartzorg? Dan nodigen wij u graag uit om met ons samen te werken als deelnemer patiëntpanel voor verbetering van de hartzorg.

Boostervaccinatie | Registratie in CoronaCheck-app
Boostervaccinatie | Registratie in CoronaCheck-app
Geplaatst: 29 december 2021

Heeft u via SGE een boosterprik gehad? U kunt dan binnenkort een vaccinatiebewijs in uw CoronaCheck-app uploaden. Momenteel zijn we druk bezig om alle gegevens te verwerken. De verwachting is wel dat dit enige tijd kan duren. We vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Boostervaccinatie
Boostervaccinatie
Geplaatst: 23 december 2021

We doen er alles aan om massaal te boosteren. De GGD’en schalen daarbij gigantisch op. Ook SGE gaat de GGD helpen met het boosteren van alle 60 plussers.